Logisch

QR code genereren waar u wilt.

Veilig

iedere code automatisch laten genereren

Innovatief

werken met QR code

prev next

QR code
PDF Print E-mail

 

QR Code

Een QR-code is een tweedimensionale streepjescode die in 1994 is ontwikkeld door Denso-Wave. De letters QR zijn een afkorting van Quick Response ("snelle reactie"). QR-codes waren oorspronkelijk bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen, maar worden inmiddels algemeen gebruikt in tijdschriften, op bushaltes en op visitekaartjes.

Leismo QR

Met het Leismo platform haalt u een QR Server in huis. Deze QR server is uniek in Nederland. Met deze server kunt u niet alleen eenvoudig meerdere QR codes genereren, u kunt met de server ook toegang geven via de QR code tot allerlei bestanden. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u handleidingen zichtbaar wil maken, instructie video's wilt delen of gewoon tekst zichtbaar wilt maken voor mobiele telefoons. Leismo QR server genereert niet alleen een QR code maar hiermee beschikt u ook direct over een mobiele website, waarmee u de informatie achter de code goed zichtbaar laat zijn op een mobiel toestel.

Leismo QR in drie stappen

U wilt over een onderwerp (in onderstaand voorbeeld het product EPDM Groofy Lijm kit) informatie zichtbaar laten worden op mobiele telefoon via de QR code.

Stap 1: Opzetten van de structuur (rubrieken).

In dit voorbeeld is er een rubriek EPDM Groofy gemaakt (productgroep). Er kunnen verschillende rubrieken (secties) worden aangemaakt om de verschillende producten makkelijk te clusteren.

Stap 2:

Het aanmaken van het nieuwe onderwerp (in dit voorbeeld EPDM Groofy Lijm Kit). U vult de naam van het onderwerp in en op basis hiervan wordt dan automatisch een QR code gegenereerd. (zie volgende afbeelding)

Stap 3:

Vervolgens kan men onder het onderwerp (in het voorbeeld het product EPDM Groofy Lijm kit) allerlei informatie plaatsen zoals teksten, foto’s en video fragmenten.

Het Resultaat:

 

Aangezien Leismo QR code standaard over een aparte mobiele interface beschikt wordt de informatie die u heeft ingevoerd direct goed zichtbaar op u mobiele telefoon na het scannen van de QR code.

Meer voorbeelden

Wilt u meer voorbeelden zien klik hier

Prijzen

U kunt al gebruik maken van de Leismo server vanaf 100,-- euro per jaar.

Wilt u meer weten over Leismo en de QR code? Vraag dan een inlog account aan en ontdek zelf hoe eenvoudig Leismo werkt.  Inlog account aanvragen